Forsiden 2017-07-01T17:50:24+00:00

Velkommen til Ellen Mariehjemmet

Ellen Mariehjemmet ligger på Torvet i Gilleleje. Der er kun få minutters gang fra stationen og få minutters gang til havnen. Indenfor bliver man mødt af en lys og venlig atmosfære, der er hvide vægge og møblerede nicher og gangarealer.

Ellen Mariehjemmets priser svarer til de priser, andre plejeboliger har. Det vil sige, at Ellen Mariehjemmet ikke er dyrere end andre plejecentre, og at alle med almindelig folkepension har råd til at bo på Ellen Mariehjemmet.

Vi er stolte af den kvalitet, vi leverer på Ellen Marie hver dag. Her den seneste tilsynsrapport fra BDO Revision og Gribskov Kommune: Tilsynsrapport 2016- Ellen Marie Hjemmet – Endelig rapport

Mariehønen er Ellen Mariehjemmets husavis, som udkommer hver måned og indeholder relevante nyheder, som har interesse for både beboere, personale og pårørende. Husavisen indeholder desuden månedens menu- og aktivitetsplan.

Beboerbladet juli 2017

Beboerbladet juni 2017                                                                                                                                                                                                                                Beboerbladet maj 2017

BREAKING NEWS: Læserbrev om fint besøg på Ellen Mariehjemmet!

Hvorfor? Fordi alle fortjener et godt liv

  • Sammen skaber vi rammer for hjem
  • Vi realiserer drømme
  • Vi brænder for det, vi gør
  • Der er kort vej fra tanke til handling