Bostedet Caroline Marie

Bostedet Caroline Marie skaber plads, ser muligheder og støtter den unge i sin udvikling.

Velkommen til Bostedet Caroline Marie - et bosted for unge

Caroline Marie er et bosted for unge

Caroline Marie er et Bosted for unge ; en selvejende non-profit institution opstartet i 2009, og som er en del af Mariefonden ( www.mariehjem.dk). Vi er et Bosted for unge med psyko – sociale vanskeligheder i aldersgruppen fra 16-26 år på indskrivningstidspunktet. Caroline Marie har 24 pladser, hvor de 20 pladser er placeret centralt i københavn på Gothersgade, med udsigt over Botanisk have, kun få minutters gang fra Nørreport station. De 20 pladser er fordelt på 2 afdelinger. Den ene afdeling har 8 §66 pladser og optager primært unge under 18 år. Den anden afdeling har 12 §107 pladser. Endvidere råder vi over 4 udslusningsboliger på Amager.

Caroline Marie er et Bosted for unge, som rummer mange forskellige målgrupper. Således har vi unge med personlighedsforstyrrelser, unge med spiseforstyrrelser , unge indenfor skizofrenispektret m.v.

Udadreagerende adfærd og misbrugsproblematikker er ikke indenfor målgruppen.

Vi  har et tværfagligt uddannet personale som både favner pædagoger, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere med videre.

Det har vores beboere sagt

Tilmeld dig Mariehjemmenes nyhedsbrev.


Nyhedsbrevet udkommer hver 14. dag og indeholder nyheder og information til medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer på alle Mariehjemmene.  


Caroline Marie hjemmet

Hjælp til oplæsning

Download et lille gratis program, der kan læse indholdet på hjemmesiden højt: adgangforalle.dk

EPR-EUROPEAN

EPR – European Platform for Rehabilitation er vores europæiske partnerorganisation www.epr.eu

© Bostedet Caroline Marie | All Rights Reserved