Plejehjem

Plejehjem 2017-04-19T08:39:46+00:00

Der er i dag 6 Marie-plejehjem i Danmark. De arbejder alle med at skabe de mest hjemlige, trygge og givende rammer for hver enkelt beboer. Her kan du læse mere om de enkelte Mariehjem for ældre beboere:

Meta Mariehjemmet
Meta Mariehjemmet er et plejehjem med 28 plejeboliger – beliggende i Gadbjerg ved Vejle med boliger til ældre mennesker med omsorgs- og plejebehov.
Meta Mariehjemmet er et friplejehjem, hvilket betyder at borgere i hele landet kan søge om en plejebolig på Meta Mariehjemmet.

Læs mere om Meta Mariehjemmet

 

Ellen Mariehjemmet
Ellen Mariehjemmet er et selvejende nonprofit plejecenter med 26 boliger ved havnen i Gilleleje. Ellen Mariehjemmet er ombygget efter Lov om Almene Boliger og skal ses som et alternativ til det offentliges tilbud til ældre med plejebehov. Der er fælles faciliteter og en tilhørende cafe.
Alle landets kommuner kan købe pladser til deres ældre borgere på Ellen Mariehjemmet.

Læs mere om Ellen Mariehjemmet.

 

Else Mariehjemmet
Else Mariehjemmet er et moderne plejecenter med 29 dejlige almene plejeboliger. Else Mariehjemmet er placeret midt på den smukke Kystvej i Humlebæk med udsigt til Hven og Sverige.
Alle landets kommuner kan købe pladser til deres ældre borgere på Else Mariehjemmet.

Læs mere om Else Mariehjemmet.

 

 

Louise Mariehjemmet
Louise Mariehjemmet er centralt beliggende i Brønshøj og er et tidssvarende moderne plejecenter med 39 plejeboliger.
Plejeboligerne er etableret som to-værelses lejligheder med badeværelse og tekøkken og nogle gode fællesfaciliteter.
Visitationen sker gennem Københavns Kommune.

Læs mere om Louise Mariehjemmet.

 

 

Dorthe Mariehjemmet
Dorthe Mariehjemmet er et selvejende plejecenter med 90 etværelses lejligheder med eget badeværelse og tekøkken og dejlige fællesfaciliteter. Visitationen sker gennem Rødovre Kommune.

Læs mere om Dorthe Mariehjemmet.

 

 

 

Liselund Friplejeboliger
Liselund Friplejeboliger er en integreret del af Pensionistbyen Liselund, som ligger nord for Aalborg i Vodskov nær Hammer Bakker.
Liselund Friplejeboliger indeholder 49 moderne plejeboliger. Man har eget køkken med tilhørende cafe. Aalborg Kommune har aktivitetscenter i tilknytning til plejeboligerne.
Pensionistbyen er skabt ud fra et helhedssyn om at skabe tryghed og sammenhæng i alderdommen. Efter friplejeboligloven har alle, der er kommunalt visiteret til en plejebolig, mulighed for indflytning i en friplejebolig.

Læs mere om Liselund Friplejeboliger